Részt vettünk már sok tréningen, megvettünk már mi is rengeteg képzési anyagot. Ahogy nagyon sokan mások is! Hogyan legyél vállalkozó? Hogyan indulj el? Mit csinálj ha elakadnál? Kihez fordulj? Hogyan tervezz? Miért nincs eredmény?

Tanultunk sokat! Volt sok használható lecke és volt néhány kevésbé hasznos információ. De ami biztos, a legtöbbet mindig akkor tanultuk, amikor más vállalkozókat hallgattunk. amikor “csak úgy” beszélgettünk.

Kell az elmélet. Kell a tanulás. Ahogy kellenek a kapcsolatok, a közös gondolkodás, az információcsere, a közösségbe tartozás élménye is.

Heti rendszerességgel csoportos coaching (AL) üléseket tartunk vállalkozó nőknek. Azért nőknek, mert rengeteg a férfi energia a vállalkozói világban. Felnézünk az erős, határozott, következetes és sikeres férfi vállalkozókra, de rátermett, szorgalmas, agilis és sikeres női vállalkozók nélkül mindenki szegényebb lesz.

Pontosan ezért érezzük mi is többnek és többnek magunkat minden egyes csoportos coaching ülésünk alkalmával, amikor női vállalkozókkal foglalkozunk. Hihetetlen energiák szabadulnak fel, rengeteg ötlet és lehetőség hangzik el, az esethozók akkora lendületet kapnak, hogy hetekig, akár hónapokig is eltart a kifutása, az eredményességről nem is beszélve.

A közösséget egy részről a hALadjunk zárt Facebook csoportban építjük, más részről pedig LinkedIn oldalunkon.

Maga, a csoporttagság ingyenes minkét felületen, a heti ülések időpontjairól és az árakról pedig ezen a honlapon is adunk tájékoztatást.